Premijera serije "Nadareni" na Fox kanalu

Nova porodična avanturistička serija “Nadareni” koju producira 20th Century Fox u saradnji sa „Marvel“ televizijom tokom oktobra će premijerno biti prikazana u više od 183 zemalja svijeta.

Dugo iščekivana nova porodična serija odigrava se u X-man univerzumu, a donosi nam je 20th Century Fox Television u saradnji sa Marvel Television. Premijera nas očekuje u četvrtak, 12. oktobra u 22 časa.

 

NADARENI su dirljiva priča o bračnom paru iz predgrađa čije obične živote uzdrma iznenadno otkriće da im djeca imaju mutantske moći. Prisiljena da bježi od neprijateljski nastrojene vlade, porodica traži pomoć od podzemne mreže mutanata i mora da se bori za opstanak.

 

Zbog svoje veličine i dosega koji ima, FOX brand posjeduje jedinstven kapacitet da obezbijedi gledanje iščekivanih serija kao što su „Nadareni“ svim gledaocima istovremeno. Ova fantastična serija, koja dodatno proširuje dugoročnu saradnju sa Marvelom, Metom Niksom, Brajanom Singerom, Sajmonom Kinbergom, Loren Šuler Doner i X-man univerzumom, nadaleko će odjeknuti.

 

Glavne uloge u seriji, porodicu Straker, igraju Stiven Mojer („Pucnjava”, „Prava krv”), Ejmi Eker („Stalna meta”), Natali Alin Lind („Gotam”) i Persi Hajns Vajt („Noć u muzeju 3”). U seriji se pojavljuje i Šon Til („Carstvo”, kao Eklips/Markos Dijaz, Džejmi Čang („Gotam”), kao Blink/Klaris Ferguson, Ema Dumont („Akvarijus”), kao Polaris/Lorna Dejn; Bler Redford („Prosvetljenje”), kao Tanderberd/Džon Praudstar; i Kobi Bel („Odstrel”), kao agent Sentinel službe, Džejs Tarner.

  

NADARENE je proizveo 20th Century Fox Television, u saradnji sa Marvel Television. Met Niks („Odstrel”), Brajan Singer („Iks-men: Apokalipsa”), Loren Šuler Doner („Iks-men: Apokalipsa”, „Iks men: Dani buduće prošlosti”), Sajmon Kinberg („Iks-men: Apokalipsa”, „Iks-men: Dani buduće prošlosti”) i „Marvelovi” Džef Loub i Džim Čori, kao izvršni producenti. Niks, glavni čovjek serije, napisao je pilot-epizodu, koju je režirao Singer.

 

06.10.2017