Nastavak saradnje BH Telecoma i Amela Tuke

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka održao je konferenciju za medije uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Dohu.

BH Telecom ove godine, kao i tokom proteklih dvadesetak godina, daje svesrdnu podršku brojnim projektima u oblasti sporta, kulture, nauke i obrazovanja. 

"BH Telecom i ove godine nastavlja da podržava sve pozitivne priče u BiH, a jedna od posebno pozitivnih priča je Atletski savez i naš Amel Tuka koji je zadnjom pobjedom pokazao da u njemu ima potencijala i da Bosna ima šta da ponudi sportskom svijetu.

Izuzetno smo ponosni na naše dugogodišnje partnerstvo sa brojnim bh. reprezentacijama, među kojima je i Atletski savez BiH. To je naš način da podržimo i naše vrhunske sportiste, u njihovim nastojanjima da nam donesu medalje sa međunarodnih i svjetskih takmičenja.", rekao je v. d. izvršnog direktora za razvoj poslovanja Elvedin Kanafija navodeći kako je saradnja produžena za godinu dana.

Na kraju konferencije za medije koja je održana u hotelu Malak na Ilidži najbolji bh. atletičar čestitao je Edinu Puhalu (Iron Puki) na odbrani titule prvaka Evrope.

 

 

23.09.2019